Засідання круглого столу «Платформи для дистанційного навчання»

В реаліях сучасності дітям надзвичайно необхідний “остівець безпеки, стабільності”, якими стають наші навчальні заклади. З дистанційним навчанням ми стикнулися не вперше, більшість навчальних закладівв вже визначились із платформами для проведення дистанційного навчання.
На запит управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради 07.04.2022 року проведено засідання круглого столу «Платформи для дистанційного навчання».
Директор Зеленченськоъ гімназії Мельничук Н.В. ділилась досвідом використання Google Workspace Education під час дистанційного навчання. Наталія Володимирівна звернула увагу на безпеку пакету спеціалізованого хмарного програмного забезпечення, інструментів для спільної роботи та дистанційного навчання від компанії Google . Відмітила, що для користувачів Google Workspace for Education пошукова система Google не використовує жодної особистої інформації учня або викладача.
Учитель Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ковальчук А.В. розповіла про дистанційне навчання її учнів у Classdojo. Даний сервіс найкраще, на думку Алли Володимирівни, підходить для організації віддаленого навчання школярів молодшої та середньої школи, адже все оформлено яскраво, креативно, є анімації.
Педагоги мали можливість поділитись досвідом та отримати відповіді на запитання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *