GOOGLE JAMBOARD: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Пізнавальним та корисним для освітянської спільноти Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської територіальних громад стало чергове проведення майстер-класу у рамках Панорами інновацій «Сучасні технології – сучасному учителю», організованого 05 квітня 2022 року з ініціативи Центру ПРПП. З можливостями та функціоналом інтерактивної віртуальної дошки Google Jamboard педагогів ознайомила учитель математики Залісцівська гімназія – Тетяна Барановська.
В умовах дистанційного навчання сервіс Google Jamboard дозволяє учителю демонструвати ключову інформацію під час онлайн-уроку в Zoom чи Google Meet конференціях, а також одночасно взаємодіяти з усім класом чи окремою групою школярів у режимі реального часу. За допомогою інтерактивної дошки можна не лише пояснювати навчальний матеріал, а й активізувати увагу школярів та запропонувати їм виконати індивідуальні чи завдання у групах з використанням готових шаблонів.
До уваги педагогів було запропоновано кілька лайфхаків з використання Google сервісу. Практичне закріплення навичок оволодіння функціоналом інтерактивної дошки було проведено у цікавій формі. Усі мали змогу продемонструвати набуті вміння та поділитись враженнями від участі в заході.
Дякуємо Тетяні Василівні за креативний підхід до проведення заходу та практичні лайфхаки, які педагоги зможуть використати у власній професійній діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *