ЛАЙФХАКИ УСПІШНОГО СКЛАДАННЯ ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
Війна завдала серйозного удару по всіх галузях, і освіта не стала винятком. Зруйновані школи, цілі регіони не мають змоги відновити навчання навіть у дистанційному режимі. Мільйони людей, серед них діти й вчителі, змушені залишити свої домівки.
“Наші освітяни гідно тримають освітній фронт. Я схиляю голову перед кожним вихователем, вчителем, викладачем”, – зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет.
Проте у найбільш складній ситуації цього року опинилися випускники, насамперед ті, хто готувався до зовнішнього незалежного тестування й вступу до українських вишів.
Цьогоріч зовнішнє незалежне оцінювання для осіб, які мають намір вступати до закладів вищої освіти, буде проведено у вигляді єдиного інтегрованого тесту, який буде містити в собі декілька предметів: українську мову, історію України та математику. Утім, рішення не є остаточним, і наразі Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ.
Війна змінила наші життя, і певні події складно планувати. Однак 04 квітня 2022 року Центром ПРПП було організовано онлайн-практикум для випускників ЗЗСО Дунаєвецької міської ради «ЗНО з історії України на 200 балів: лайфхаки успішної підготовки», які цього року розглядають можливість вступати до закладів вищої освіти України.
Інноваційними технологіями та прийомами власної системи підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з майбутніми абітурієнтами поділився Іван КОСТЕНКО, студент Київського національного університету ім. Т. Шевченка, координатор молодіжного проєкту «Публічна історія», який свого часу отримав найвищий бал з історії України.
«Відкрию великий секрет – виконавши усі можливі тести, ти вже автоматично підвищуєш свій результат у рази👆», – говорить Іван Костенко.
Пробігшись по ключових порадах, 200-бальник поділився з випускниками секретами та ключиками, які допомогли йому досягти найвищого результату.
Своєрідним фідбеком зустрічі стали враження випускників та думки щодо впровадження набутих знань та навичок у власній підготовці до іспиту.
Ми ще не знаємо у якому форматі цьогоріч буде проходити вступна кампанія. Але радимо випускникам не хвилюватись та слідкувати за актуальною інформацією на своїх інформаційних сторінках.
Дякуємо Івану Костенку за тісну співпрацю, практичні поради та цінні лайфхаки, а випускникам бажаємо успішно скласти іспит, нескінченного позитиву та підкорення нових вершин! Головне – вірити в себе!
Все буде Україна!🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *