Проєкти професійного розвитку

Щоденник професійного розвитку, розроблений в межах Проєкту Навчаємось разом / Learning Together

Індивідуальний освітній маршрут педагога

Формуємо індивідуальну траєкторії професійного розвитку педагога

Індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога

Мотивація до професійного росту

Траєкторія професійного розвитку

Формуємо траєкторію професійного зростання

Як поєднати різні види здобуття освіти та будувати власну траєкторію навчання:

Зареєструйтеся на курси підвищення кваліфікації в закладі післядипломної освіти за місцем проживання (в умовах конкуренції вони сьогодні пропонують слухачам цікаві й корисні заходи та навчальні матеріали).
Слідкуйте за оголошеннями в соціальних мережах, підпишіться на новини від неурядових організацій, які здійснюють навчання вчителів, відвідуйте масові заходи – конференції, майстер-класи (часто на таких заходах вчителі дізнаються про нові можливості навчання). Складіть для себе список (а ще краще – додайте до календаря!) заходів (тренінгів, дистанційних курсів тощо), які дадуть максимум потрібних знань та навичок.
Складіть список умінь (компетентностей), якими ви б хотіли оволодіти в майбутньому, аби стати ще більшим професіоналом своєї справи чи просто втілити свою мрію в життя (наприклад, монтувати відео, створювати анімацію, писати есе, вишивати, швидко рахувати, робити шоколадні цукерки чи неймовірну випічку тощо). Завантажте підручники, відеоуроки, придбайте необхідну літературу та розпочинайте навчання!