Панорама інновацій: “Сервіси для створення відео-презентацій”

12 квітня в рамках проведення Центром ПРПП Панорами інновацій «Сучасні технології – сучасному учителю» для учительської спільноти Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської територіальних громад було реалізовано майстер-клас: «Сервіси для створення відео-презентацій». Спікер заходу – Гуменюк Оксана Василівна, учитель інформатики Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 покроково продемонструвала програми, які проактивне учительство матиме за можливість як самостійно створювати власні відео-презентації, так і озвучувати вже заздалегідь підготовлені. Найпростішими та досить зручними у користувані виявилися програми – OBS Studio, Free Cam, які і послуговують для швидкої трансляції екрану в реальному часі. Під час дистанційного навчання вчитель зможе надсилати такі відео-записи тем уроків, а учнівство, в свою чергу, переглядати у зручний для них час.
Створити оригінальні дизайни чи відео-презентацію в режимі реального часу, публікації в Instagram і багато іншого — можна в онлайновому інструменті Canva .
На платформі Canva дуже просто перетягувати хмари з текстом у дизайни та вигадувати власні діалоги. Використовуючи цифрові хмари з текстом, ви будь-якої миті зможете редагувати діалоги, змінювати кольори або пересувати хмари та змінювати їхній розмір.
Загалом, сьогодні можна ствердно сказати – ми стали ще на крок ближче до ПЕРЕМОГИ, ще на один щабель вище в плані самоосвіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *