Зустріч у розмовному клубі «Соняшник»

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
08 квітня за ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників розпочав свою роботу щотижневий розмовний клуб «Соняшник». Платформою його проведення став Історико-краєзнавчий музей.
Зустріч у клубі – це година жвавого спілкування, комфортна атмосфера, колектив однодумців, зустрічі із цікавими гостями, це місце для практикування української мови, простір, де різні теми обговорюються українською мовою.
Перша зустріч мала широкий формат. Адже, чого найбільше потребуть люди у теперішній досить непростий час – прихистку, співчуття, доброго плеча, а головне, теплоти від спілкування.
Дякуємо краєзнавчому музею за гостинний прийом, майстрині Оксані Цимбалюк за екскурсію в галерею творчості, учителю ЗОШ №3 Тетяні Шевчук за фахову підтримку, працівникам міської бібліотеки за виставку та популяризацію української книги.
Розмовний клуб “Соняшник”, ініційований Центром професійного розвитку педагогічних працівників, збиратиметься щоп’ятниці і виконувати свою головну функцію – лікуватиме зранені серця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *