ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПРОСТІР – ЦЕ ТАКОЖ ПОЛЕ БОЮ!

Команда Центру професійного розвитку педагогічних працівників відновила свою роботу, ми на постійному зв’язку, продовжуємо працювати заради підтримки вчительської спільноти та перемоги! З метою унормування життєдіяльності освітнього механізму нашої громади Центр продовжує свою роботу у напрямку підвищення кваліфікації педагогів. Адже, в теперішній час у кожного своє поле бою, а ціль – одна – Перемога!

Дякуємо усім педагогам, які виявили бажання зустрітися в такий нелегкий час для кожного на онлайн-практикумі «НУШ у базовій школі як виклик для професійного розвитку сучасного педагога», родзинкою якого стало знайомство з практичним досвідом учителів історії закладів освіти Хмельницької області, що пілотують НУШ у 5 класі. А практичні поради, надані учителями-пілотниками, стануть своєрідним трампліном для стрибка у Нову українську школу педагогів нашої громади.

Не залишив нікого байдужим відкритий ресурсний вебінар від Центру ПРПП “Подолання стресових станів учасників освітнього процесу в період воєнних дій».

Проведено онлайн-навчання “Платформи та додатки для формувального оцінювання та розвитку критичного мислення учнів” за участі старшої викладачки кафедри теорії та методик природничо-математичних дисциплін і технологій, методистки НМЦ викладання інформатики Хмельницького ОІППО Сологуб О.С.

Під час військових дій потребують психологічної підтримки як діти так і дорослі. Центром ПРПП підібрано відеоінструкції та інфографіки, які містять рекомендації та практичні поради для батьків, що наразі: перебувають з дітьми в бомбосховищах та укриттях; пересуваються в інші міста; залишаються вдома та чекають на повернення рідних-героїв із зони бойових дій. Ці матеріали – швидка «психологічна» допомога! Також, команда психологів закладів освіти готова надати онлайн- консультацію чи психологічну підтримку всім, хто постраждав від військового вторгнення.

Готуємо на запити педагогів інтерактивні електронні матеріали, що стануть у нагоді при організації дистанційного навчання, підвищенні їх кваліфікації, підготовці до роботи в умовах НУШ.

Будьмо всі корисними на своєму місці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *