Онлайн -зустріч «Сучасне дошкілля під крилами захисту”

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
Місяць незламності. Стадія «шоку» поступово проходить. Ми всі уже знаємо, що робити у випадку оголошення повітряної тривоги. У кожного з нас зібрана базова валізка, яку ми беремо із собою переміщаючись в укриття. Хтось перевіз дітей в максимально безпечне місце… Хтось створює таке місце вдома… Діти потребують зараз особливої турботи та уваги. Через невеликий життєвий досвід і особливості дитячої психіки їм загрожує більше небезпек — фізичних та психоемоційних — ніж дорослим. Водночас існують інструменти, які дозволяють мінімізувати ризики та вберегти фізичне та психічне здоров’я дитини.
Про важливі правила безпеки дітей під час війни, виховні впливи, які повинен застосовувати дорослий, якщо садок на даний час зовсім не має можливості відновити освітній процес йшлося на засіданні першої онлайн-зустрічі з педагогами ЗДО в умовах воєнного буття «Сучасне дошкілля під крилами захисту». Господарем та організатором зустрічі став колектив ЗДО №5 «Усмішка».
Матеріали зустрічі допоможуть при спілкуванні з дітьми дошкільного віку, які опинилися в складних обставинах внаслідок збройної агресії рф та оголошення в Україні воєнного стану.
Матеріали для педагогів містять інформацію про програмне забезпечення, відео та друковані матеріали з досвіду роботи педагогів, завдання освітнього напряму, а також поради щодо роботи з дітьми та батьками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *