Віртуальна педагогічна гостина для учителів біології, хіміх та природознавства

Відповідно до плану роботи КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021 р. 16 січня 2021 року відбулось засідання
Консультант ЦПРПП Дунаєвецької міської ради Дармограй Н.О. відзначил, що ПРОФСТАНДАРТ дозволяє вчителям визначати чіткі орієнтири власного професійного розвитку, а також запобігає ризикам необ’єктивного оцінювання професійних компетентностей вчителів під час їхньої атестації та сертифікації.
Член методичного активу Магера Лариса Станіславівна зупинилась на ресурсах для підготовки до ЗНО з хімії. Педагог продемонструвала створену дошку Padlet, на якій зібрані ресурси, які вона використовує та пропонує колегам взяти на озброєння. (Всеукраїнська школа он-лайн, видавництво РАНОК. 10 min SCHOOL, Підготовка до ЗНО з хімії. ЗНО на 200).
Також запропонувала підписатись на учителів, які ведуть відеоуроки на YouTube каналі (Тетяна Чічковська та Тетяна Калашник).
Раєвська Наталія Юріївна, член методичного активу Дунаєвецької міської ОТГ, висвітлила питання “Підготовка до ЗНО – 2021”. Зупинилась на особливостях тесту 2021, порівняла ЗНО останніх років, проаналізувала сертифікаційну роботу з біології. Особливу увагу приділила запитанням, які виявляються найскладнішими для випускників навчальних закладів.
Вчитель біології та хімії Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Роанчишена Н.П. поділилась досвідом роботи на результат. Адже учні отримують високі бали ЗНО, стають призерами олімпіад. “Хімічні властивості кислот” оживили зустріч. Адже вчитель демонструвала реакції нейтралізації, реакції заміщення, реакції обміну не лише графічно, а й демонструючи. Звернула увагу на важливості тестових робіт на уроках біології та хімії.
Учитель біології Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Бадах А.В. поділилась досвідом використання тестових робіт та інтерактивних методів.
В дружній атмосфері педагоги обговорили бачення, потреби співпраці з ЦПРПП для професійного росту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *