Онлайн-зустрічі учителів географії

Відповідно до плану роботи КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021 р. 15 січня 2021 року відбулось засідання «Віртуальної педагогічної гостини для вчителів географіїї» у вебрежимі.
Консультант ЦПРПП Наталія Дармограй опрацювала з педагогами професійний стандарт за професіями “Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти”, “Вчитель закладу загальної середньої освіти”, “Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)”, затверджений 23.12.2020р. Консультант звернула увагу на те що профстандарт є кодифікованим, що є досить прикладним для планування вчителем свого професійного розвитку.
Вчитель Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст №3 Магера Н.Т. ділилась досвідом використання тестової системи оцінювання. Ніла Тадеушівна презентувала збірку інтерактивних плакатів, яка зайняла І місце на виставці педмайстерності. Розробила вчитель інтерактивний плакат і безпосередньо для педагогічної гостини. Педагоги Дунаєвецької міської ОТГ мали можливість відвідати віртуальну екскурсію “Сім чудес української природи”, потім спробували скласти тест під музичний супровід.
Вчитель географії Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Коріневська А.В. Ділилась досвідом розвитку критичного мислення на уроках географії. Педагогам було презентовано кластери, технологію “Перевернутий клас”, географічні задачі, “Ромашку Блума”, “Логічний ланцюжок”.
Не менш цікаво було в гостях Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№2 у вчителя Пухкої А.М.. Анжеліка Миколаївна ділилась досвідом впровадження активних та інтерактивних технологій навчання і вихованння. Вчитель продемонструвала роботу у GOOGL-класі, познайомила з інтернет-ресурсами, які використовує у своїй роботі з дітьми (BOUNCY MAPS, CANVA, LearningApps ,WINDY.COM).
ЗУСТРІЧ ПРОЙШЛА В ДРУЖНІЙ АТМОСФЕРІ І КОЖЕН ПЕДАГОГ МАВ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ПОРАДИ КОЛЕГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *