МАЙСТЕРКА ” ВИКОРИСТАННЯ ЛЕПБУКІВ НА УРОКАХ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ГАЛУЗІ”

23 лютого 2024 року у межах співпраці кафедри української мови з Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулася майстерка «Використання лепбуків на уроках мовно-літературної галузі».
Спікером такого практикуму була учителька української мови та літератури, зарубіжної літератури Дунаєвецького ліцею №1 Вікторія Галазюк.
Модератор – кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української мови Зореслава Шевчук.
Вікторія Олександрівна компетентно представила широкому колу студентів 1-4 курсів набір різнотематичних лепбуків.
Адже на сьогоднішній день перед педагогами стоїть завдання пошуку нових нестандартних форм взаємодії з учнями. На зміну традиційному приходить продуктивне навчання, яке спрямоване на розвиток творчих здібностей, формування у школярів інтересу до творчої діяльності. Такі мотиви спонукали Вікторію Галазюк донести студенству суть, зміст, види уроків на яких використання естетично- наповнених лепбуків буде найбільш доречними.
При рефлексивному обговоренні з викладацьким складом кафедри була домовленість повторно зустрітися та поглибити зміст засвоєної інформації.
Дякуємо Зореславі Шевчук за запрошеня та Вікторії Галазюк за поширений досвід та гідне представлення філологів Дунаєвецької громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *