Створюємо безпечну освіту разом

20-22 жовтня в результаті конкурсного відбору Н.Дармограй стала учасником навчального проєкту «Домедична допомога при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах» для освітян, що реалізується ГО “РЕСКІЛЛ” (публічна назва GOV Club) за підтримки GIZ, Програми ” ULEAD з Європою / ULEAD with Europe”. Захід зібрав у прекрасному , гостинному місті Вінниця представників Сумської, Київської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Дніпропетровської областей, які на три дні стали єдиною дружною командою.
Один із пріоритетів у сфері освіти сьогодення – це створення відповідних безпекових умов для навчання дітей. Вміння надати домедичну допомогу учителем – є однією з умов формування безпечного освітнього середовища. Метою даного проєкту є створення мережі підготовлених осіб, готових до швидких та ефективних дій у надзвичайних ситуаціях, здатних ініціювати та проводити навчальні заняття з базової медичної допомоги у навчальних закладах/департаментах своїх громад. Три надзвичайно насичених інформацією та практичними заняттями дні з сертифікованими інструкторами з Центру Спеціальної Підготовки (Центр Спеціальної Підготовки) Олексієм Масловим та Віталієм Іць пролетіли дуже швидко. Тренінгова компанія «Центр спеціальної підготовки» спеціалізується на проведенні тренінгів, семінарів та вишкілів з домедичної допомоги та невідкладної медичної допомоги для спеціалістів різних рівнів освіти, працівників підприємств, фірм та організацій, медичних та не медичних працівників. Інструктори компанії – фахівці екстреної медичної допомоги та оперативно-рятувальних служб, сертифікованими за програмою «Інструктор – викладач» Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф України, інструктори Американської асоціації серця, International Trauma Life Support, Європейської ради реанімації. Комфортні умови, професіональна організація була забезпечена Ольгою Павленко (Olga Pavlenko) (ГО “РЕСКІЛЛ”) на найвищому рівні.
Щира подяка організаторам, інструкторам та організаціям, які створили цю можливість для проходження навчання. Сподіваюсь ми зможемо продовжити ланцюжок навчань і тренінги пройдуть у всіх громадах, представники яких були присутні на заході, адже усі учасники навчань отримали два сертифікати: один – про проходження 6 курсу з домедичної допомоги, другий – про проходження 12-годинного інструкторського курсу з «Домедичної допомоги при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *