ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ТВОРЧИХ

Педагог -організатор – новатор, творча та непересічна особистість в закладі освіти, яка має вирізнятися соціальною активністю, педагогічною імпровізацією, інтуїцією та ерудицією.
18 вересня в межах Менторського тижня «Кроки до становлення» у неформальній обстановці, дотримуючись обумовленого заздалегідь дрес коду зустрілися педагоги-організатори закладів освіти нашої та Солобковецької ТГ.
В ході зустрічі обговорено аспекти щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2023/2024 навчальному році. Розглянуто такі напрями роботи як формування української національної ідентичності, військово-патріотичне виховання, виховання здорового способу життя .
Деталізували проведення тематичних годин спілкування, зустрічей, бесід, лекцій, літературних, поетичних годин тощо щодо відзначення важливих пам’ятних та ювілейних дат нового навчального року.
Кожна з учасниць міні-заходу презентувала українську книгу в якості реклами та коротко обговорили тематику і зміст прочитаного.
Подібні творчі зустрічі сприяють згуртуванню, подальшому продуктивному спілкуванню та успішній взаємодії в контексті організаторської педагогічної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *