День Центру ПРПП у Великожванчицькому ліцеї: генеруємо нові ідеї

!
В контексті реформування системи освіти вчитель Нової української школи – це покликання і заклик до безперервного творчого професійного розвитку, це агент змін, провайдер освітньої реформи, лідер громади, фахівець, який творчо мислить, генерує новаторські ідеї, уміє спілкуватися і працювати в команді, гнучкий та впевнений в собі.
Вчитель НУШ має бути готовим до роботи за новими державними освітніми стандартами. Платформою для обміну думками та стратегіями нових можливостей та перспектив впровадження Державного стандарту повної загальної середньої освіти у базовій школі, практичними й теоретичними ідеями перших кроків у НУШ став День Центру професійного розвитку педагогічних працівників у Великожванчицькому ліцеї.
Командна робота, партнерська взаємодія, відкритість до інновацій, удосконалення знань щодо професійних ролей вчителя НУШ, мотивація педагогічних працівників ліцею у подальшому професійному зростанні, методичні активності від консультантів Центру ПРПП – сприяли розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей. Цікавим додатком стала тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку ліцею і усвідомлення учасниками зустрічі того, що, дійсно, вчитель НУШ – людина, яка надихає вчитися, агент змін, що формує нове покоління української нації! Адже, нині, як ніколи, Україна потребує висококомпетентних фахівців,котрі будуть дивитися на світ українським поглядом.
Борімось і переможемо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *