ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР З БАДМІНТОНУ SHUTTLE TIME

26 жовтня за сприяння Федерації бадмінтону України, в межах співпраці з Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка кафедри теорії та методики фізичного виховання та Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Дунаєвецького ліцею 3 відбувся практичний сертифікований семінар з бадмінтону за програмою Shuttle time обласного масштабу.
Зміст програми семінару мав практичну спрямованість і охопив теоретичну і ресурсно -методичну складові підвищення кваліфікації учителів фізичної культури.
Під супроводом голови технічної комісії Федерації Олександра САМСОНЮКА учителі опановували технічні прийоми гри у бадмінтон задля підвищення рівнів компетентностей та використання освітніх технологій у навчальному процесі учнів.
Дякуємо також за продуктивну співпрацю методисту з фізичної культури ХОІППО- Віталію ШКАРПЕТІ та завідуючому кафедри теорії та методики фізичного виховання- Юрію Юрчишину.
Адже, як і в будь – якому виді спорту, тренування – запорука майстерності, а бадмінтон- це гра, яку можливо пізнати лише в самому процесі відточування навиків.🤾🤾🏋
Не забуваймо: ми відповідальні за фізично здорову НАЦІЮ НЕСКОРЕНИХ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *