Онлайн-зустріч “Платформи та додатки для формувального оцінювання та розвитку критичного мислення учнів”

В теперішній час у кожного своє поле бою!
Команда ЦПРПП Дунаєвецької міської ТГ відновила свою роботу, ми з вами на зв’язку, продовжуємо працювати заради підтримки вчительської спільноти та перемоги.
Ми, кожен на своєму робочому місці, теж допомагаємо ЗСУ. Ми працюємо з учнями, з батьківською спільнотою. Для багатьох війна схожа на темний ліс в якому важко знайти вихід, старі звичні справи втратили свій сенс, а все чого ми бажаємо — це вибратися, ПЕРЕМОГТИ.
Сьогоднішня наша зустріч, сподіваюсь, зробить кожного сильнішим у певному сенсі, адже ми станемо трішки професійнішими. З 14.03 наші заклади освіти розпочали роботу у дистанційному форматі. Педагогічна спільнота має бути прикладом впевненості, віри у наше МАЙБУТНЄ. Тому ми намагаємось бути професіоналами на своїх місцях заради наших ДІТЕЙ, заради ПЕРЕМОГИ, заради МАЙБУТНЬОГО. Зустріч проводилась у співпраці із ХОІППО, за участі старшої викладачки кафедри теорії та методик природничо-математичних дисциплін і технологій, методистки НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького ОІППО Сологуб Олександри Станіславівни.
Олександра Станіславівна зупинилась на питанні “Платформи та додатки для формувального оцінювання та розвитку критичного мислення учнів”. Було проаналізовано методичні рекомендації щодо особливостей організації освітнього процесу у першому (адаптивному) циклі / 5 класах закладів загальної середньої освіти за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції НУШ ;
розглянуто шляхи використання онлайн-інструментів формувального оцінювання та розвитку критичного мислення учнів в умовах реформування базової середньої освіти. Зупинились на таких сервісах: kahoot.com , plickers.com , quizalize.com , classtime.com , mentimeter.com , coggle.it , templatelab.com . Також опрацювали найпоширеніші методи розвитку критичного мислення.
Щира подяка ХОІППО (Хмельницький Обласний Інститут Післядипломної Педагогічної Освіти (ХОІППО) , особливо Сологуб О.С. ( Сологуб Олександра ) за співпрацю. Дякую усім педагогам, які виявили бажання зустрітися в такий нелегкий час для кожного. Будьмо корисними на своєму місці!
P.S. Зустріч мала іще об’єднувальний характер, адже до неї доєднались педагоги і з Новодунаєвецької ТГ, і з Маківської ТГ, і з Смотрицької ТГ, і з Солобковецької ТГ. Ще раз дякую усім.
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *