Засідання фахової спільноти учителів історії ЗЗСО Дунаєвецької міської ради

17 лютого 2022 року у формі методичного діалогу відбулось засідання фахової спільноти учителів історії ЗЗСО Дунаєвецької міської ради. Ключовими напрямками проведення онлайн-зустрічі стало ознайомлення з інноваціями, освітніми трендами в навчальному процесі та реагування на суспільні запити педагогів.
Адже питання організації освітнього процесу у 5 класах закладів загальної середньої освіти за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» в 2022-2023 навчальному році хвилює сьогодні усю освітянську спільноту.
Спікер заходу – голова фахової спільноти учителів історії Юрій Бабюх (учитель Дунаєвецького НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія”), детально зупинився на аналізі 9 модельних навчальних програм, запропонованих для роботи з п’ятикласниками у 2022-2023 навчальному році та познайомив педагогів громади з наповненістю методичного “Онлайн-портфеля”, розробленого методистом Хмельницького ОІППО Галиною Кенц за результатами роботи обласної фокус-групи “Модельні навчальні програми з історії”.
Завдяки матеріалам “Онлайн-портфеля” педагоги матимуть змогу обрати для роботи зі своїми учнями не лише найоптимальніші модельні навчальні програми, а й відповідно до них підібрати підручники, вибір яких триває з 15 лютого до 4 березня 2022 року.
В ході зустрічі колеги мали змогу обмінятись думками, поділитись досвідом та обговорити питання, порушені спікером.
Учасники відмітили продуктивність і корисність онлайн-семінару та висловили сподівання на повторення таких заходів, які б відповідали сучасним освітнім трендам та їхнім запитам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *