Серпнева коучинг-сесія з питань організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році для вчителів галузі “Мистецтво”

25 серпня в рамках співпраці з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти КУ Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведена серпнева коучинг-сесія з питань організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році для вчителів галузі “Мистецтво” Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської територіальних громад.
Зустріч проведено за участі методиста кафедри теорії та методик суспільно-гуманітарних дисциплін ХОІППО Махмутової Анжели Євгеніївни.
Методист зауважила, що предмети освітньої галузі «Мистецтво» спрямовані на розвиток емоційно-почуттєвої сфери учнів, формування їх художньо-образного, асоціативного, критичного мислення; створення сприятливих умов для продукування креативних ідей, реалізацію власних творчих потреб у художній діяльності та пізнанні. Водночас, через образний зміст творів мистецтва, відкриваються широкі можливості ефективно впливати на виховання патріотизму, моралі та інших цінностей. педагоги мали можливість у другій частині зустрічі отримати вичерпні відповіді на професійні запитання. Анжела Євгенівна запросила педагогів приєднатись до спільноти “Учителі мистецьких дисциплін Хмельниччини” у Google Класі.
Щира подяка Хмельницький Обласний Інститут Післядипломної Педагогічної Освіти (ХОІППО), а саме
Анжела Махмутова, за співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *