Від викликів до можливостей НУШ – серпневі коучинг-сесії педагогів-організаторів ЗЗСО

Під такою назвою, 19 серпня 2021 року, відбулася зустріч педагогів-організаторів та Надії Орловської, методиста НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ ХОІППО.
Школа XXI століття – це передусім відкрита освітня система, спрямована на розвиток, навчання і виховання дитини, як успішного суб’єкта особистісного життя, відповідального патріота – громадянина і компетентного професіонала. Власне, ця стратегія й спонукає сучасні заклади освіти до активного пошуку концепцій, програм, модулів, технологій, які б могли оптимально задовольнити потреби і вимоги суспільства щодо виконання школою основної місії – забезпечення благополуччя дитини через створення безпечного середовища для її фізичного, духовного, морального здоров’я. У цьому контексті освітніх пріоритетів, важливим є зрозуміння можливостей альтернативи вибору, варіативних підходів до створення й функціювання освітньо-виховних систем.
Моделі, методи чи форми виховної роботи, які були ефективними минулого року, можуть не спрацювати у році наступному. Тому важливо, щоб організатори виховного процесу, рефлексуючи індикатори успіхів та викликів, були готовими до оперативних змін та інноваційної варіативності.
Щиро вдячні Надії Михайлівні за атмосферну, чуттєву промову і чекаємо зустрічей на Дунаєвеччині.
Раді були бачити колег Солобковецької ТГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *