ПАРТНЕРСТВО ЗАРАДИ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ

17 серпня 2021 року стартувало проведення комунальною установою Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» серпневої коучинг-сесії «Нормативно-методичний супровід організації навчального процесу у 2021-2022 навчальному році» для представників фахової спільноти учителів фізики Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської територіальних громад.
Зустріч відбулася у рамках співпраці з Хмельницьким ОІППО, за підтримки методиста НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО – Віктора ГУДЗЯ.
НЕСТАНДАРТНА, КРЕАТИВНА, ПІЗНАВАЛЬНА – ось такою запам’яталась нам коучинг-сесія! Віктор Володимирович у ролі коуча провів яскраву демонстрацію організації навчальної діяльності в нових умовах, допоміг педагогам визначити шляхи подальшого саморозвитку та ознайомив з нормативною базою, яка стане у нагоді при підготовці до нового 2021-2022 навчального року.
Дякуємо методисту ХОІППО Віктору Гудзю за методичну підтримку фахової спільноти учителів фізики, спрямовану на посилення співробітництва та надану можливість педагогам долучитись до цікавої інтелектуальної комунікації. Адже цілі сталого розвитку можуть бути досягнуті лише за умови відданості принципам партнерства та співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *