Вебінар за проблемою «Базовий компонент дошкільної освіти: нові реалії та перспективи»

Базовий компонент дошкільної освіти – це крок для забезпечення рівного доступу до якісного дошкілля в Україні.
На численні запити педагогів ЗДО Дунаєвецької міської ОТГ та Чемеровеччини 12 травня відбувся вебінар за проблемою «Базовий компонент дошкільної освіти: нові реалії та перспективи», який підготували і провели методисти сектору організаційно-методичної роботи з педагогічними працівниками дошкільної та початкової освіти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Каратаєва М.І. та Дарченко Л.Г.
На зустрічі обговорено особливості, домінанти та характеристики освітніх напрямів Базового компоненту, вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей дошкільнят, виконання вимог Стандарту, що забезпечується з урахуванням задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних психічних і фізичних можливостей у найбільш оптимальній для кожної дитини формі.

Зацікавила педагогів парціальна програма ”Український віночок. Регіон“ інтегрованого курсу ”Культура добросусідства“» та методика роботи за нею; вимоги до електронного портфоліо педагога ЗДО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *