НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР ПРЕДСТАВНИКІВ ФАХОВОЇ СПІЛЬНОТИ УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

06 травня 2021 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з кафедрою фізики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка було організовано науково-методичний семінар у режимі конференції Google Meet для представників фахової спільноти учителів фізики з питання «Формування авторського педагогічного кредо фахівця фізико-технологічного профілю». У роботі онлайн семінару взяв участь доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри фізики К-ПНУ імені Івана Огієнка, академік Академії наук вищої освіти України, Заслужений працівник освіти України – Атаманчук Петро Сергійович, який акцентував увагу на тому, що специфічним показником найвищої міри виявлення професійних компетентностей та світогляду педагога виступає його авторське педагогічне кредо, яке забезпечується тотальним тематично-дидактичним супроводом всіх видів навчально-пізнавальної діяльності учнів.
Висвітлення даного питання згуртувало навколо свого обговорення і педагогів, і науковців, оскільки зумовлене змінами в системі й структурі загальної середньої освіти. Учителі мали можливість подискутувати щодо труднощів, які виникають в процесі формування авторського педагогічного кредо та шляхів їх вирішення.
За результатами роботи семінару всі учасники отримають електронні сертифікати.
Дякуємо Атаманчуку П.С. та кафедрі фізики К-ПНУ імені Івана Огієнка за проведення цікавого та змістовного семінару для учителів фізики ЗЗСО Дунаєвецької міської ради та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *