Інформаційна онлайн-зустріч з представниками благодійного фонду «Ксена»

Враховуючи важливість інформаційної та профілактичної роботи, спрямованої на попередження торгівлі людьми, сьогодні, 16 квітня проведено інформаційну онлайн-зустріч з представниками благодійного фонду «Ксена». Нашу ОТГ представили: І.Ісакова – начальник управління освіти, молоді та спорту, Н.Чумак – консультант ЦПРПП, практичні психологи, соціальні педагоги ЗЗСО: А.Уривко, А.Шульга, О.Васільєва, А.Глушковецький,Т.Саміляк, Л.Лаба, О.Гривняк, Ю.Солярик, У.Сусляк.
Голова Хмельницької філії благодійного фонду «Ксена» Оксана Устинова ознайомила присутніх з викликами сьогодення у сфері торгівлі людьми, проблемами постраждалих громадян, які за необхідності забезпечуються соціальним супроводом, медичною допомогою, підтримкою центрів зайнятості та органів місцевого самоврядування.
Разом з тим, для об’єднання усіх зусиль та забезпечення належної взаємодії органів прокуратури, підрозділів органів Національної поліції, Служби безпеки України, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади за ініціативи прокуратури області утворено міжвідомчі робочі групи з попередження, виявлення та викриття фактів торгівлі людьми.
До складу таких груп включено громадські організації, які діють у сфері надання допомоги потерпілим від злочинів цієї категорії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *