РОЛЬ УЧИТЕЛЯ У ФОРМУВАННІ ЯКІСНОГО ДОБРОЧЕСНОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

28 березня у межах роботи «Весняних вчительських канікул з Центром ПРПП» для педагогів громади відбувся методичний семінар «Роль учителя у формуванні якісного доброчесного середовища закладу освіти».
Захід модерувала Зореслава ШЕВЧУК, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української мови та член комісії з питань академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
Увагу учасників Зореслава Сергіївна зосередила на питаннях реалізації політики академічної доброчесності як однієї з наскрізних політик у системі забезпечення якості освіти закладу. Охарактеризувала існуючі види порушень такої доброчесності, з’ясували чи має академічна доброчесність альтернативу, які існують форми документів (Кодекс етики, Кодекс доброчесності), та яка відповідальність імплементується за порушення норм академічної доброчесності.
У колі педагогів-учасників семінару визначалися, як вчитель може бути взірцем формування культури відповідального навчання та доброчесної поведінки. Розглядали кейсові ситуації, які можуть бути стимулом не порушувати загальноприйняті правила.
Дякуємо усім за участь у заході, спільно формуємо бажане середовище закладу освіти!
Zoreslava Kashuba окрема щира подяка за завжди плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *