Засідання обласної школи вищої педагогічної майстерності з питань духовно-морального виховання на тему «Мотивація в освіті»

Педагоги Дунаєвецької міської ОТГ (Дармограй Н.О., консультант ЦПРПП, вчитель біології та основ здоров’я Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст №3, та Раєвська Н.Ю., вчитель біології та основ здоров’я Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№2) стали активними учасниками з’їзду обласної школи вищої педагогічної майстерності з питань духовно-морального виховання на тему «Мотивація в освіті».
Визначити шляхи і методи щодо мотивації педагога до успішної діяльності – саме такою була мета даного заходу. Ініціатором проведення даного заходу стала методист основ здоров’я науково-методичного центру виховної та позашкільної освіти Хмельницького ОІППО Анна Йосипівна Поліщук. Унікальність цьогорічного заходу на тему “Мотивація в освіті” у тому, що у ньому взяли участь методисти ХОІППО (Махмутова Анжела Євгеніївна та Поліщук Анна Йосипівна); освітяни 16 регіонів Хмельницької області, а також: м. Кременчука Полтавської області, Вінницької області, м. Луцька; гості з США (штат Колорадо) – керівники міжнародної організації “International School Project”.
Надзвичайно корисно, позитивно, пізнавально, атмосферно і активно провели ці вихідні всі учасники конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *