Регіональний практичний семінар-тренінг “Фахова підготовка майбутніх учителів початкових класів у контексті реформування освіти”

5 жовтня 2021 року на базі кафедри теорії та методик початкової освіти проведено регіональний практичний семінар-тренінг “Фахова підготовка майбутніх учителів початкових класів у контексті реформування освіти” для здобувачів спеціальності Початкова освіта за участі вчителів початкових класів Кам’янеччини (Пленсак Ганна і Соловей Наталія, НВК 9; Маланчук Катерина, НВК 13) та Дунаєвеччини (Бойко Наталія, Іванковецька ЗОШ, Зоріна Лариса, Рахнівська гімназія; Ковальчук Алла, Дунаєвецька ЗОШ 3) . Дякуємо вчителям за педагогічний досвід, живе активне спілкування, цінні поради та методичні рекомендації щодо добору методів і прийомів Нової української школи. Здобувачі та науково-педагогічні працівники взяли активну участь у різноманітних формах співпраці. Спасибі Аліна Оксанюк, модераторці спільнот вчителів початкових класів ЦПРПП Кам’янець-Подільської міської ради, Наталя Дармограй, консультантці ЦПРПП Дунаєвецької міської ради, за допомогу у проведенні заходу.
Семінар- тренінг об’єднав випускників кафедри, здобувачів ВО і стейкхолдерів спеціальності. На факультеті було створено оффлайновий простір для успішної комунікації учасників освітнього процесу з метою якісної підготовки сучасного вчителя початкових класів ЗЗСО.
Для гостей було організовано екскурсію у навчальний корпус-музей. Праці наших студентів-художників не залишили гостей байдужими!!!
До нових зустрічей!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *