Семінар-практикум «Інноваційні підходи в організації науково-дослідницької діяльності учнів-членів МАН в умовах децентралізації»

03 червня 2021 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з відділом освіти Городоцької міської ради було проведено обласний семінар-практикум «Інноваційні підходи в організації науково-дослідницької діяльності учнів-членів МАН в умовах децентралізації», у якому взяла участь консультант КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ірина Шендерук. Захід відбувся з використанням дистанційних технологій в режимі онлайн.
Серед поважних гостей заходу був директор Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Олег Фасоля, провідні науковці Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича та Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.
У ході семінару-практикуму начальником відділу освіти Городоцької міської ради Сергієм Рибаком було продемонстровано системний підхід до формування дослідницьких здібностей і цілеспрямованої діяльності вихованців наукових товариств ЗЗСО Городоцької міської ОТГ. Було представлено роботу проєкту G-SCHOOL – унікального просвітницького середовища для розвитку талановитої молоді шкільного віку, лабораторії Школи природничого напрямку і водночас простору для наукових досліджень молоді. Дякуємо організаторам заходу!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *