Вебінар щодо впровадження оновленого Базового компонента дошкільної освіти

Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Г.Давиденко стала учасником вебінару у межах підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо впровадження оновленого Базового компонента дошкільної освіти (Державного стандарту дошкільної освіти) за Програмою підвищення кваліфікації, організованого МОН України, Державною установою «Український інститут розвитку освіти» за участі авторського колективу розробників БКДО. Впродовж трьох місяців командою професіоналів організовано і проведено 16 вебінарів для понад 100 представників з усіх регіонів України, серед яких: науково-педагогічні працівники, фахівці Центрів ПРПП, методисти ІППО, педагоги ЗДО. Вперше було підготовлено регіональних тренерів, які сприятимуть імплементації Стандарту в заклади дошкільної освіти і в роботу з дітьми у своїх регіонах. У перебігу вебінарів розглянуто зміст сімох освітніх напрямів інваріантного складника Стандарту та шість – варіативного; обговорено і розроблено у процесі практичних робіт інноваційні форми і методи роботи з дітьми з урахуванням ціннісного та компетентісного підходів.
Кожен з учасників, як регіональний тренер, усвідомлює величезну відповідальність і докладе всіх зусиль, аби отримані знання, вміння та досвід передати колегам.
Створений у процесі плідної співпраці стартовий майданчик для підвищення кваліфікації педагогів з дошкільної освіти, об»єднав Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *