Засідання обласної Коучинг Школи професійного розвитку

Засідання обласної Коучинг Школи професійного розвитку за темою «Підвищення рівня патріотичної свідомості сучасного дошкільника, адаптованого до нових умов життя у контексті розвитку соціально – громадянської компетентності» відбулося 24 жовтня на базі Дунаєвецького ЗДО №5 «Усмішка» (директор Наталія Криськова) за ініціативи Хмельницького ОІППО (методист Оксана Кулик) та при підтримці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради (директор Галина Давиденко).
Обласний коуч Алла Гальчук, вихователь-методист Дунаєвецького ЗДО №5 «Усмішка», ознайомила учасників з основними завданнями обласної Коучинг Школи професійного розвитку, майстер-класом як ефективною формою передачі знань і умінь, обміну досвідом навчання і виховання, центральною ланкою якої є демонстрація оригінальних методів освоєння певного змісту за активної ролі всіх учасників заняття. Нові вектори формування соціально-громадянської компетентності дошкільників в Базовому компоненті дошкільної освіти окреслила Галина Давиденко, директорка КУ ДМР «ЦПРПП»
Досвід інноваційної діяльності своїх закладів дошкільної освіти презентували Дунаєвецький ЗДО №5 «Усмішка» та Дунаєвецький ЦРД «Пролісок».
Слухачі школи стали учасниками майстер-класу вихователя Дунаєвецького ЦРД «Пролісок» Наталії Ткачук «Патріотичні комікси у роботі з дошкільниками», відвідали міні-музей народних традицій та обрядів, взяли участь у вікторині «Від покоління до покоління» та інтерактивній грі «Оздобимо українську оселю».
У засіданні обласної Коучинг Школи взяли участь педагоги ЗДО Дунаєвецької та Новодунаєвецької ТГ. В онлайн класі працювали педагоги Солобковецької, Зіньківської, Маківської, та Віньковецької ТГ.
Засідання обласної Коучинг Школи професійного розвитку стало чудовою можливістю дізнатися про нові підходи та технології, що дозволяють зробити освітній процес в ЗДО більш ефективним і цікавим.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *