Мотиваційний діалог – ефективна підтримка в процесі змін та розвитку

Для фахівців психологічної служби закладів освіти громади консультантом Центру ПРПП Наталією ЧУМАК 13 вересня була проведена настановча бесіда щодо пріоритетних напрямків роботи у 2024/2025 навчальному році.
В ході роботи виокреслили основні орієнтири у плануванні діяльності, ведені обов’язкової документації та звітності, головних акцентах психоедукації учасників освітнього процесу щодо збереження ментального здоров’я та відновлення психоемоційного стану.
В ході діалогу розглянули кейс кращих практик психолого-педагогічного супроводу та підтримки в умовах воєнних дій і збройних конфліктів, законодавчі акти та дієві інструменти стабілізації психоемоційного стану здобувачів освіти.
Проаналізували просвітницько-профілактичні заходи, приурочені до певних дат задля відзначення їх у планах роботи та онлайн-курси, що є необхідними у напрямі підвищення фахової майстерності.
Зустріч завершилася знайомством із представниками Центру Життєстійкості – Тетяною та Вікторією, які презентували свій напрям роботи з населенням громади та реалізували декілька тренінгових елементів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *