Менторські зустрічі для педагогів закладів дошкільної освіти

Поліпшити теоретичну підготовку та збагатити педагогів закладів дошкільної освіти новими практичними навичками, удосконалити їх професійний рівень, спонукати до ініціативності та креативності допомогли Менторські зустрічі, проведені Центром професійного розвитку педагогічних працівників. Адже, для молодих педагогів дуже потрібні підтримка та наставництво, допомога досвідченого ментора.
Учасники мали можливість ознайомитися з основними положеннями Державного Стандарту дошкільної освіти (Тетяна Вільчанська, вихователь-методист Дунаєвецького ЗДО №1 «Ромашка»), вимогами чинних комплексних та парціальних програм, видами планування, організації освітнього процесу в умовах воєнного стану (Алла Завальська, вихователь-методист, Анжела Ярова, Наталія Станіславова Дунаєвецького ЦРД «Пролісок»), отримали кейс практичних матеріалів від Центру професійного розвитку педагогічних працівників та відповіді на всі поставлені питання. Методичний конструктор, виставка літератури, Нормативний навігатор для педагога ЗДО – сприяли духу новаторства, професійному зростанню.
Подяка педагогам-наставникам та Дунаєвецькому ЦРД «Пролісок» (директорка Аліна МИХАЛЬСЬКА) за надану платформу для спільної роботи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *