Проведення менторської зустрічі «Кроки становлення» для вчителів біології

Відповідно до плану роботи КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» та на виконання наказу №9/2024/н від 30 серпня 2024 року «Про затвердження плану заходів Менторських зустрічей «Кроки становлення» з ЦПРП», 4 вересня 2024 року на базі Дунаєвецького ліцею №2 відбулася менторська зустріч для новопризначеного вчителя біології Рахнівської гімназії.
Захід розпочався о 14:00 і мав на меті підтримку професійного розвитку новопризначеного спеціаліста та обговорення сучасних методик викладання біології. У зустрічі взяли участь голова фахової спільноти вчителів біології Наталія Раєвська та консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Дармограй, які поділилися досвідом, порадами та рекомендаціями щодо організації навчального процесу.
До участі у заході була запрошена новопризначена вчитель біології Рахнівської гімназії Лариса Василівна Зоріна, яка має успішний досвід роботи у початковій школі, а тепер ще й викладатиме учням 7-9 класів біологію. Зустріч стала важливим кроком у професійному становленні педагога, сприяла налагодженню фахових зв’язків та ознайомленню з новітніми освітніми практиками.
Менторська підтримка, отримана під час заходу, дозволить Ларисі Василівні ефективно адаптуватися до нових умов роботи та успішно інтегруватися в педагогічний колектив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *