День Центру ПРПП в Іванковецькому ліцеї: сучасній школі – сучасний учитель!

Сучасній школі потрібен учитель, який постійно, послідовно й безперервно вдосконалює зміст і засоби своєї професійної діяльності, готовий до роботи за новими державними освітніми стандартами – провідна ідея традиційного Дня Центру професійного розвитку педагогічних працівників у закладі освіти. Цього разу, 8 травня, платформою для обміну думками та стратегіями нових можливостей та перспектив впровадження Професійного стандарту, практичними й теоретичними ідеями став Іванковецький ліцей.
Розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей сприяла командна робота, партнерська взаємодія, відкритість до інновацій, удосконалення знань щодо професійних ролей вчителя НУШ, мотивація педагогічних працівників у їх подальшому професійному зростанні, методичні активності від консультантів Центру ПРПП: «Мішечок асоціацій», «Методичні пазли», «Сходинки професійного зростання», «Концептуальна мапа ідей», цікаві афірмації.
Додатком до зустрічі стала тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку ліцею та Щоденники професійного розвитку для кожного педагога закладу освіти.
Об’єднала усіх спільна мета – навчати і навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності. Адже, навіть у складних умовах війни, в яких перебуває наша країна, найкраща інвестиція в освіту — це інвестиція у вчителя, в покращення його професійних компетентностей, у підвищення його кваліфікації. Вчитель Нової української школи – це покликання і заклик до безперервного творчого професійного розвитку, це агент змін, провайдер освітньої реформи, лідер громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *