ПОШУК РЕСУРСУ

17 квітня 2023 року з ініціативи КУ ДМР «Центр ПРПП» для класних керівників, педагогів-організаторів, практичних психологів, соціальних педагогів відбувся вебінар на тему «Емоційна саморегуляція: пошук ресурсу» за участі Наталії Чорної, доцента кафедри психології, кандидата психологічних наук Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.
Наталія Василівна описала ряд технік контролю негативних емоцій аби уникнути внутрішнього дизбалансу та зменшити рівень стресу.
Як виявилося, оволодіти цими навиками просто. І щоб ми могли в цьому переконатися, зібрала чимало порад, які допоможуть спокійно сприймати нову інформацію та просто долати стрес у щоденних справах.
Люди, які можуть контролювати свій стан частіше опираються на доброякісний сценарій та відкидають деструктивні варіанти розвитку подій.
Наталія ЧОРНА – практикуючий психолог, а тому і поради її досить влучні, дієві та прості у виконанні – головне ретельність та покрокова позитивна робота над собою.
Цілком згідна із спікеркою: -«Не важливо скільки у вас ресурсу…якщо ви не вмієте ним коритуватися, його ніколи не буде достатньо!».
Дякуємо Леоніді Пісоцькій – декану факультету дошкільного виховання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії за освітній тандем та дружню комунікацію та усім педагогам, які долучилися до інформаційно -насиченого спілкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *