Готуємоcь до природничої частини НМТ-2023

У рамках «Березневих освітніх практик» 31 березня 2023 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» запросив на вебінар -консультування «Готуємо до природничої частини НМТ-2023» вчителів біології та хімії. Захід було проведено за участі Магери Лариси Станіславівни, голови фахової спільноти учителів хімії, учителя Голозубинецького ліцею та Раєвської Наталії Юріївни, голови фахової спільноти учителів біології, учителя-методиста Дунаєвецького ліцею №2.
Консультант ЦПРПП Наталія Дармограй зупинилась на загальних питаннях проведення НМТ – 2023, особливостях побудови блоків біології та хімії в НМТ.
Лариса Магера, голова фахової спільноти вчителів хімії, проаналізувала пробний тест з хімії, звернула увагу на завдання, які викликають найбільше труднощів при виконанні.
Наталія Раєвська, голова фахової спільноти учителів біології, проаналізувала пробний тест з біології, запропонувала джерела інформації, які можна використати в підготовці до НМТ, зупинилась на найцікавіших завданнях запропонованого тестувальника.
Усі учасники мали можливість поділитись власними секретами підготовки учнів до НМТ, отримати відповіді на запитання, які виникли при опрацюванні тестових запитань.
Працюємо на результат!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *