УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ

16 березня 2023 року делегація представників психологічної служби від Дунаєвецької ТГ у складі: Тетяни СИТАР (соціального педагога ЗДО№ 3 «Берізка»), Альони УРЮПІНОЇ (практичного психолога Січинецької гімназії), Олександра ГЛУШКОВЕЦЬКОГО (практичного психолога, соціального педагога Чаньківської гімназії), Ольги МАКОГОНЧУК, Аліни ДУФНИК (практичного психолога та соціального педагога Іванковецького ліцею) були в числі запрошених на круглий стіл до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка організований кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи.
Тема яка об’єднала учасників зустрічі – «Проблеми соціального захисту внутрішньо переміщених осіб в Україні». Звучали питання досить актуальні в реаліях сьогодення, а саме: правові засади соціального захисту впо, практичні аспекти соціально-психологічної роботи із впо, особливості надання впо допомоги та психосоціальна підтримка такого населення.
Висвітлено ще ряд питань щодо державної допомоги та допомоги міжнародних організацій, волонтерської роботи в умовах воєнного стану та і загалом розкрито характеристики проблем постраждалих. Цікавим виявся і аспект волонтерського ресурсу фахівця соціальної сфері у роботі з впо.
Релаксаційним моментом завершення круглого столу був майстер-клас «Молитовний візерунок України».
Дякуємо організаторам за запрошення та чудову можливість поповнити ресурс професійної діяльності наших фахівців, емоційно-насичене спілкування та теплу гостинність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *