День Центру ПРПП у Воробіївській гімназії: надихаємось самі і надихаємо інших!

Вчитель НУШ має бути готовим до роботи за новими державними освітніми стандартами. Платформою для обміну думками та стратегіями нових можливостей та перспектив впровадження Професійного стандарту, практичними й теоретичними ідеями став День Центру професійного розвитку педагогічних працівників у Воробіївській гімназії. Адже, контексті реформування системи освіти вчитель Нової української школи – це покликання і заклик до безперервного творчого професійного розвитку, це агент змін, провайдер освітньої реформи, лідер громади, фахівець, який творчо мислить, генерує новаторські ідеї, уміє спілкуватися і працювати в команді, гнучкий та впевнений в собі.
Розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей сприяла командна робота, партнерська взаємодія, відкритість до інновацій, удосконалення знань щодо професійних ролей вчителя НУШ, мотивація педагогічних працівників у їх подальшому професійному зростанні, методичні активності від консультантів Центру ПРПП Як зазвичай, додатком до зустрічі стала тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку гімназії.
Об’єднала усіх спільна мета – навчати і навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності, розуміння того, що сьогодні ми, педагоги – джерело надії і мотивації для українських дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *