Всеукраїнська учнівська ліга «Здорова Україна»

Сьогодні в умовах війни перед вчителями постають нові виклики та потреби, особливо в освітній галузі «Фізична культура». Ми повинні дбати аби учнівство було фізично здоровим, активним, готовим захищати нашу країну.
🥎13 січня 2023 року відповідно до плану роботи Центру ПРПП в межах «Території зростання» зустрілися учителі фахової спільноти фізичної культури, яких об’єднала спільна мета – запровадження Всеукраїнської учнівської ліги «Здорова Україна» яка буде доповнювати урочну систему і будувати комплексний підхід до реалізації Програми Президента України «Здорова Україна»».
Роман САНДУЛЯК, учитель-методист фізичної культури Дунаєвецького ліцею №3, голова фахової спільноти наголосив, що саме такі заходи Ліги сприятимуть об’єднанню і залученню усього контингенту учнів та учениць закладів освіти, вчителів та батьків до фізкультурно-оздоровчої діяльності без попереднього відбору, проводитимуться в кожному класі закладу, об’єднуватимуться самими учнями. На другий етап – “Ліга сміливих” буде проведена із закладом освіти- партнером. “Перша ліга” передбачає такі активності на рівні громади, з визначених видів варіативних модулів. Переможці прямуватимуть на обласний етап – “Вищу лігу”!
Пам’ятаймо, здоровий і активний спосіб життя мають стати невіддільною частиною нашої ментальності. Адже починатися все має з дитинства, тому перша складова такої програми – це модель здорової школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *