Засідання Школи управлінських умінь

Питання ведення діловодства ніколи не втрачають своєї актуальності та завжди спонукають освітян і управлінців підтримувати та поглиблювати свої знання у цій сфері. Про нормативно-правове забезпечення діловодства, основні аспекти роботи з документообігом йшлося на засіданні Школи управлінських умінь для керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ТГ, яке було проведено 11 січня управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради у співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників.
На засідання Школи була запрошена Аліна Чайковська, завідувач Дунаєвецького сектору архівного відділу Кам`янець-Подільської райдержадміністрації. Вона ознайомила присутніх з питанням організації діловодства та ведення архівної справи в закладі освіти.
Про Національний стандарт ДСТУ 4163:2020 «Державна уніфікована система документації. Уніфікована система організаційно – розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» розповіла Емілія Паламарчук, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту ДМР.
Керівники закладів освіти стали учасниками управлінського практикуму з ведення діловодства, який організував Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *