Кроки до становлення

Завершився ще один Менторський тиждень консультування молодих педагогів в режимі нон-стоп. Професійне становлення педагога – довготривалий процес, який починається від обрання професії до перших років самостійної роботи в навчальному закладі. Проблема фахової адаптації набуває величезного значення серед проблем успішного професіоналізму молодого вчителя. Вирішення консультантами Центру ПРПП спільно з головами фахових спільнот цієї проблеми значною мірою сприяє уникненню таких негативних явищ, як нестабільність педагогічних кадрів, їх плинність, повільне зростання педагогічної майстерності.
15 вересня 2022 року на базі Дунаєвецького ліцею N2 зібрались з наймолодшими представниками фахової спільноти учителів історії та правознавства. У формі конструктивного діалогу обговорили найактуальніші питання становлення молодого вчителя, виклики 2022/2023 навчального року.
Досвідчені педагоги порадили молодим колегам бути впевненими в собі, у своєму професійному виборі і не боятися своїх перших кроків, бо з їх появою в навчальному закладі додаються більш сучасні педагогічні технології, свіжі ідеї, креативні підходи та й, звичайно, привабливі, молоді, усміхнені обличчя. Адже не стіни формують авторитет навчального закладу, а люди, які натхненно працюють у ньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *