Навчання педагогів соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузей НУШ

9 червня 2022 року для педагогів Дунаєвецької ТГ, Новодунаєвецької ТГ та Маківської ТГ, які у 2022-2023 н.р. виклададимуть іннтегровані курси соціальної та здоров’язбережувальної галузі було завершено навчання в онлайн форматі. Усі учасники навчання отримають 14-годинні сертифікати ХОІППО про проходження навчання.
Варто зазначити, що усі модельні програми соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі розроблені на підставі Державного стандарту базової середньої освіти (постанова Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. No 898), Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти (наказ МОН України від 19.02.2021 р. No 235) та відповідно до положень «Концепції Нової української школи» (2016 р.).
Тренерами НУШ, Саміляк Тетяною Василівною (вчитель Великопобіянської гімназії) та Семеновою Тетяною Василівною (вчитель Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст №2), розміщено матеріали у гугл-класах, які допоможуть учасникам тренінгів краще підготуватись до викладання інтегрованих курсів соціалльної та здоров’язбережувальної галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *