Майстерклас «Інноваційні технології на уроках іншомовної освітньої галузі у Новій українській школі» : Софія Шевчук

19 травня 2022 року кафедра теоріі та методик початкової освіти К-ПНУ разом із Центром професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецькоі міської ради організували захід за участі учасників освітнього процесу ЗЗСО та ЗВО у межах проєкту «Марафон зустрічей учителя зі студентами».
Майстерклас «Інноваційні технології на уроках іншомовної освітньої галузі у Новій українській школі» провела Шевчук Софія, вчителька англійської мови початкових класів Голозубинецькоі ЗОШ І-ІІІ ступенів. Спікерка окреслила метод Storytelling; презентувала особливості та переваги сторітелінгу як одного з найцікавішого і найпродуктивнішого сучасного методу навчання англійської мови молодших школярів у Новій українській школі; продемонструвала, як учителеві створити свою історію і як використати метод на уроках англійської мови в початкових класах.
В обговоренні взяли участь здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри, Мєлєкєсцева Наталія і Олинець Тетяна, які забезпечують викладання англійської мови.
Щиро дякуємо нашим партнерам, Дармограй Наталії, керівнику спільноти вчителів початкових класів і Давиденко Галині, директорові Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецькоі міської ради, за змогу залучити вчителів до освітнього процесу нашого закладу вищої освіти!!!
Бажаємо пані Софії наснаги і креативності в професійній діяльності!!!
Разом до Перемоги! Бережімо себе і своїх учнів, яким будувати Нову Україну!!!
Слава нації!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *