Кризове вчителювання: особливості та виклики

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 13.05.2022 року для педагогів Дунаєвецької міської ТГ було організовано зустріч з тренеркою НУШ, координаторкою (Не)конференції міні-EdCamp Хмельницький, найкращим вчителем хімії 2020 премії Global Teacher Prize Ukraine – Наталією Зимою. Тема зустрічі ” Кризове вчителювання: особливості та виклики”.
Під час заходу обговорили виклики, які ставить перед кожним педагогом сьогодення, зміни ролі вчителя, важливість турботи про себе, необхідність планування в сучасних реаліях (записи, систематизація, гнучкість). Озвучила Наталя Зима і своє бачення завершення навчального року, планування літа для учнів. Як тренер НУШ зупинилась і на особливостях НУШ в базовій школі. Наголосила на важливості професійного зростання. Спікер поділилась онлайн-ресурсами, які використовує під час своєї професійної діяльності.
Зустріч завершилась жвавим обговоренням. Як вдається зацікавлювати учнів хімією? Де берете ресурс для постійного зростання? Як проводите дистанційне навчання з учнями, які знаходяться за межами України? Ні ці та інші запитання учасники мали можливість отримати відповіді.
Дякуємо Наталії Зимі за цікаву, змістовну, надихаючу та насичену зустріч.
Все буде Україна.
P.S. На зустіч надихнули спогади. Адже близько року назад мирний Хмельницький приймав EdCamp, координатором була Nataliia Zyma.
Дякуємо Nataliia Zyma !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *