Інтенсивна підготовка до мультипредметного тесту – запорука успішного результату

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
Війна завдала серйозного удару по всіх галузях, і освіта не стала винятком. Зруйновані школи, цілі регіони не мають змоги відновити навчання навіть у дистанційному режимі. Мільйони людей, серед них діти й вчителі, змушені залишити свої домівки.
“Наші освітяни гідно тримають освітній фронт. Я схиляю голову перед кожним вихователем, вчителем, викладачем”, – зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет.
Проте у найбільш складній ситуації цього року опинилися випускники, насамперед ті, хто в силу обставин проживає поза межами своїх домівок.
Цього року зовнішнє незалежне оцінювання, для осіб, які мають намір вступати до закладів вищої освіти, буде проведено у вигляді єдиного національного мультипредметного тесту, який міститиме три блоки завдань: з української мови, з історії України та математики.
Складання мультипредметного тесту заплановане на липень, точні дати будуть затверджені пізніше, в залежності від військової ситуації.
З метою якісної підготовки одинадцятикласників до нового випробування Центром ПРПП та управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради було організовано консультування на базі навчальних закладів громади. Вже 02 травня 2022 року уроки-консультації були проведені для учнів Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Чаньківської ЗОШ І-ІІІ ст., Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ст., Миньковецької ЗОШ І-ІІІ ст., Голозубинецької ЗОШ І-ІІІ ст., Великожванчицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Мушкутинецької ЗОШ І-ІІІ ст. До підготовки також було залучено учнів, які тимчасово проживають на території Дунаєвецької міської ТГ. Така підготовка до нового формату ЗНО-2022 пройде в усіх навчальних закладах громади І-ІІІ ступенів згідно запланованих графіків.
Креативні й небайдужі учителі-волонтери повторюють з учнями шкільну програму, виявляють і заповнюють прогалини у знаннях, аналізують та проходять теми з усіх предметів, користуючись інноваційними експрес-методиками для ефективного засвоєння матеріалу. Під час уроків-консультацій діти отримують навички тестування й упевненість у собі завдяки всебічній підтримці педагогів. Досвідчені вчителі радять випускникам не хвилюватись та слідкувати за актуальною інформацією на своїх інформаційних сторінках. І все це спрямоване на досягнення успішного результату! Головне – вірити в себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *