Спільна зустріч на відкритті виставки

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
Сьогодні, в рамках співпраці ЦПРПП Дунаєвецької міської ТГ та Дунаєвецького історико-краєзнавчого музею, представники фахової спільноти учителів мистецьких дисциплін та учасники розмовного клубу «Соняшник» мали змогу бути на відкритті виставки «Барви життя».
Щиро дякуємо Альона Грідіна за запрошення! Дякуємо Спілці художників Дунаєвеччини за можливість відволіктися від страшних реалій і торкнутися прекрасного, познайомитись із митцями Дунаєвеччини та її талановитими гостями.
Війна внесла корективи у життя кожного українця, але освітяни Дунаєвеччини, проводячи дистанційні уроки, продовжують сіяти в дитячих душах почуття прекрасного, віру у добро та любов… Любов до ближнього, до своєї Батьківщини, до свого мальовничого краю, бо в цьому наша сила. Сьогодні надихнулись новими ідеями.
P.S.
Одна із гостей зі сльозами на очах ділилась враженнями: “Я зрозуміла вас, я зрозуміла чому ви такі сильні – ви дуже дружні, ви об’єднуєтесь заради спільних справ, ви бережете свої традиції, своє коріння. У нас в великому місті це трохи втрачається. Але я зрозуміла, що треба як у вас!”
“Ой роду наш красний,
Роду наш прекрасний,
Не цураймося, признаваймося,
Бо багацько нас є.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *