«Сучасне дошкілля під крилами захисту”. Зустріч друга

#Освітній_Хаб_Дунаєвеччини
#У кожного свій рубіж оборони України.
Російська загарбницька війна поставила під загрозу те, що ми всі так бережно плекали — щасливе Дитинство наших вихованців. У цей тривожний час вони особливо потребують підтримки та любові
мудрого дорослого, який зможе створити комфортні й безпечні умови для їхнього гармонійного розвитку.
Про важливі правила безпеки дітей під час війни, виховні впливи, які повинен застосовувати дорослий, якщо садок на даний час зовсім не має можливості відновити освітній процес йшлося на засіданні другої онлайн-зустрічі з педагогами ЗДО в умовах воєнного буття «Сучасне дошкілля під крилами захисту». Господарем та організатором зустрічі став колектив ЗДО №1 «Ромашка». Учасники дізналися, що таке перша психологічна допомога і як її грамотно надавати, як керувати стресом і бути витривалим.
Матеріали зустрічі допоможуть при спілкуванні з дітьми дошкільного віку, які опинилися в складних обставинах внаслідок збройної агресії рф та оголошення в Україні воєнного стану.
Матеріали для педагогів містять інформацію про програмне забезпечення, відео та друковані матеріали з досвіду роботи педагогів, завдання освітнього напряму, а також поради щодо роботи з дітьми та батьками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *