Тренінг для фахової спільноти практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО та ЗДО

12 січня в межах співпраці з Кам’янець-Подільським університетом імені Івана Огієнка, зокрема кафедрою психології освіти, Центром ПРПП Дунаєвецької міської ради відбувся сертифікований (8 годин) тренінг «Актуальні проблеми сьогодення в роботі практичного психолога та соціального педагога », який провели викладачі кафедри психології освіти Ольга Борисенко та Алла Куриця.
Задля ефективності роботи учасників заходу було поділено на дві робочі групи, де кожна з них опрацювали різні методики та практики, а саме: «Аналіз сімейних взаємин», «Майстер казок» (50 сюжетів в допомогу роздумів про життя), «Кактус» (діагностика емоцій дітей), «Між нами» – інструмент для глибоких розмов та покращення стосунків, «Просто» – модель досягнення цілей, «Страшко» – методика для діток молодшого та середнього віку. Кожен на собі спробував вправу «Перезавантаження».
Педагоги ознайомилися із новинкою – аналізом авторського підпису, трактуванням зміни почерку у дитини.
«Затанцювали танго зі страхами»(методика), побороли його і зрозуміли, чого боятися не варто! Знайшли себе в реальності та в ідеалі – і що для цього слід подолати. Відрізнили «Хочу» від «Треба»!
Щира подяка за насичену програму заходу, за емоційність та щирість нашим тренерам. Усі залишилися в ресурсі і на хвилі позитиву, а дехто отримав практичні поради. П’ятигодинна тривалість спілкування абсолютно не відчулася, а навпаки, був присутній і настрій, і перезавантаження до яких додався новий багаж знань. Січнева освітня панорама творчих зустрічей продовжується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *