НАВЧАННЯ УЧИТЕЛІВ 3 КЛАСІВ НУШ

Команда учителів – класоводів 3 класів НУШ Дунаєвецької міської ТГ з 26 по 29 жовтня 2021 р. проходила підвищення кваліфікації за «Програмою підвищення кваліфікації», схваленою вченою радою Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Підвищення кваліфікації здійснювалось у онлайн режимі, шляхом приєднання усіх учасників до Google Classroom. Усі зустрічі проводились в Google Meet.
Дане навчання було спрямоване на вмотивування педагогів працювати за новими методиками та технологіями в умовах реалізації Концепції Нової української школи, формування необхідних компетенцій для успішної самоосвіти, самореалізації та самовдосконалення вчителів закладу.
Учителі на тренінгах отримували матеріали, які в подальшому використовуватимуть в своїй педагогігічній діяльності. Адже, епоха діджиталізації вимагає від усіх нас не лише фахових знань, а й вміння користуватися онлайн-платформами, сервісами для дистанційного навчання. У сучасних умовах перед учителями стоїть гостра потреба організувати процес безперервного навчання зручно, якісно і швидко, не обмежуючись часом і простором. Отож, тренери надавали покрокові інструкції з користування певними платформами. Педагоги знайомились з онлайновими інструментами та мобільними додатками формувального оцінювання, навчалися використовувати їх, визначали та відвідували найкращі YouTube-канали для дітей українською мовою. Учителі й самі виконували практичні завдання для закріплення тих навичок, які здобули під час тренінгів. Створення «Технологічної картки уроку дистанційного навчання», проходження тесту з медіаграмотності – це далеко не всі завдання, які виконували педагоги.
Під час навчання було активізовано творчий потенціал вчителів початкових класів, стимулювалося бажання педагогів впроваджувати нові методи і прийоми у роботу. Усі учасники тренінгу переконані у необхідності змін в освітньому процесі для гармонійного розвитку дітей.
Щиро дякуємо методистам ХОІППО (Хмельницький Обласний Інститут Післядипломної Педагогічної Освіти (ХОІППО) Антоніна Галас Оксана Кулик), тренерам за надзвичайно насичені осінні дні, які допоможуть урізноманітнити навчальний процес учнів третіх класів НУШ.
— разом з Галиною Войт та
14 іншими особами


.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *