НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ГРОМАДИ

02 жовтня 2021 року за сприяння Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проактивні учителі англійської мови Дунаєвецької міської ТГ (Світлана Ігнатьєва, учитель англійської мови Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія»; Наталія Бойко, учитель англійської мови Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ст.; Світлана Терепенчук, учитель англійської мови Рахнівської гімназії; Анна Ройзнер, учитель англійської мови Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №4; Марина Сметанюк, учитель англійської мови Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №4; Ганна Березовська, учитель англійської мови Нестеровецької ЗОШ І-ІІІ ступенів) взяли участь у заняттях канадських вчителів-волонтерів, які проходитимуть щосуботи в онлайн-режимі.
Власне, всі вони представляють благодійне об’єднання пропагандистів англійської мови, що відоме під назвою Missions fest international (Міжнародний місіонерський фестиваль), що виникло на базі Міжнародного інституту вчителів з центром у канадському Ванкувері. Керівник групи канадців – Eleanor McDouall залучила педагогів до діалогу з носіями мови, що сприяло формуванню комунікації учителів англійської мови та ефективності викладання предмета у ЗЗСО.
Така співпраця є важливою для обміну досвідом як для закордонних педагогів, так і для учителів англійської мови нашої громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *