Семінар з бадмінтону для вчителів фізичної культури

24 вересня на базі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся обласний сертифікований семінар з бадмінтону для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької, Солобковецької, Новоушицької та Гуменецької територіальних громад. Тьютором та ініціатором проведення практикуму виступив Володимир Свистяк – директор і по сумісництву учитель фізичної культури, сертифікований суддя та тренер.
На першому етапі зустрічі учасники семінару ознайомилися з мобільним додатком BWF SHUTTLE TIME , переглянули відео презентацію «Історія розвитку бадмінтону». У спортивному залі Відпрацювали елементи бадмінтону: основні хвати ракетки у бадмінтоні, зміна хвата ракетки та робота ніг, гра біля сітки та методика навчання випадів, гра біля сітки та методика навчання виконання випадів, вправи на повторення виконання хвата бадмінтоном ракетки, удосконалили техніку виконання випадів, подачу та обмін ударами в ході гри. Усі учасники семінару отримали методичні посібники від Всесвітньої Федерації Бадмінтону.
Такий практичний семінар відбувається вже не вперше, адже бадмінтон є Олімпійським видом спорту! В Україні користуються популярністю саме шкільні ліги з бадмінтону, який учитель може вибрати як один із варіативних модулів при проведенні уроків фізкультури. Даний вид спорту покращує роботу м’язів серця, поліпшує роботу вестибулярного апарату, знімає напругу, покращує розумову діяльність.
Дякуємо Хмельницькому обласному інституту післядипломної освіти за сприяння та пропаганду таких заходів!! Олегу Шнирі – методисту з фізичного виховання вдячні за всебічну підтримку!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *